Wil de directie van Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging ook solidair zijn

Crisistijden zijn ook voor de directeuren en bestuurders van verenigingen om zich van hun solidaire kant te laten zien

De gehele economie zit op haar gaat. Mensen worden ontslagen. Ondernemingen gaan failliet. Zzp-ers zitten met handen in hun haren. Contracten worden voortijdig opgezegd. Werktijdverkorting wordt veelvuldig aangevraagd. Sporters moeten deel van hun salaris inleveren.
 
We zitten in een ongekende crisis, maar volgens Rutte kunnen we dit wel samen aan. De behoeften aan solidariteit is nooit zo hoog geweest. Het is even afwachten wanneer de eerste vereniging komt die ook een stukje van hun gegarandeerde inkomen aan de getroffen leden /mensen willen schenken of andere genereus gebaar doen.

Misschien willen de medewerkers van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging met een gemiddeld inkomen van 70.000 euro iets inleveren. Of misschien wil directeur Hoedemaker die zeer waarschijnlijk meer dan een ton per jaar verdient, de voortouw nemen een hier een goed voorbeeld geven. Wees solidair en geef een stukje van de 3,3 miljoen aan contributie terug aan degene die het kunnen gebruiken, die het nodig hebben.

Investeer in de toekomst van de belangenbehartiging zorg voor de leden die nu zich afvragen of volgende jaar weer die 170 euro contributie kunnen ophoesten. Voorkom de leegloop. Denk vooruit. Beheren is vooruitzien
 
Juist nu dat de Buit niet meer uitgegeven wordt. Juist nu dat de externe adviseurs niet meer ingehuurd worden. Juist nu dat de reiskosten dalen en de snoepreizen niet meer plaatsvinden, moeten we onze KNJV leden ondersteunen.

Misschien is het nu de tijd de basiscontributie in te voeren. De leden te laten kiezen welke services van de vereniging nog willen afnemen waarvoor ze nog kunnen betalen om de jacht in Nederland te ondersteunen.
 
Directeur Hoedemaker, Voorzitter Urlings, Ledenraad het is maar een gedachten.

KNJV, Vereniging, Bestuur, Jaarverslag, Sociale Media, Laurens Hoedemaker, Ledenraad, Urlings

  • Aangemaakt op .
© 2020 De Toezichthouder, All Rights Reserved