Het lid heeft een officiele verzoek bij KNJV ingediend om inzage te krijgen in ALV stukken Jagervereniging

Het is algemeen bekend dat het jagersvereniging bestuur eind 2019 de statuten aangepast heeft zonder de leden hierover te informeren. Leden mogen vanaf dat moment geen kopie meer ontvangen van de jaarverslagen en notulen van de ALV.
Maar gelukkig "Het Landelijk Bestuur vindt het belangrijk dat alle leden weten wat er besproken wordt tijdens de Ledenraadsvergadering." "De achterliggende stukken voor deze vergadering zijn voor leden op verzoek ter inzage op het Verenigingsbureau van de Jagersvereniging." bron nieuwsbrief nr 48 van december 2019 Dus als het niet kan zoals het moet dan moet het zoals het kan. De toezichthouder / het lid heeft vandaag bij het bestuur van KNJV een officiële verzoek ingediend om de achterliggende stukken in te zien. Een van onze leden woont op een steenworp afstand van Amersfoort waar de kantoor van Jagersvereniging is gevestigd. Kleine moeite om een aantal uur per week daar de stukken te bestuderen. Natuurlijk had het ook makkelijker en slimmer gekund.

Voorzitter Willem Urlings had in 2019 de ALV Notulen en de jaarverslagen van 2017 en 2018 aan de leden beschikbaar gemaakt. Natuurlijk was het makkelijker geweest als de leden ook de  jaarverslagen en notulen van 2019 en 2020 zouden ontvangen om deze thuis te bestuderen, maar blijkbaar is iemand die vind dat de leden een geconditioneerde transparantie verdienen.

Het is even afwachten of dit verzoek ingewilligd wordt.

KNJV, Vereniging, Bestuur, Jagersvereniging, Checks and Balances, Laurens Hoedemaker, Willem Urlings

  • Aangemaakt op .
© 2020 De Toezichthouder, All Rights Reserved