De rekening is er wel maar de diensten worden niet meer geleverd

Dacht Jagersvereniging door geen factuur te sturen of door de contributie niet af te schrijven dat dit automatisch tot het beëindigen van de lidmaatschap zou betekenen? Iemand met verstand heeft het bestuur van KNJV blijkbaar op een andere gedachten weten te brengen. Terwijl bijna alle leden van KNJV hun contributie factuur voor 2021 al op 16 november hebben ontvangen, ontvangt de betreffende lid dit pas op 9 december. Denkt Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging weer 170 euro af te kunnen schrijven maar voor dit lid verder niets te doen?

Inmiddels heeft het KNJV bestuur dit lid van alle zijn vereniging rechten gestript
- Clubblad de Jager mag niet meer.
- Nieuwsbrieven mag niet meer.
- Inloggen op mijn.jagersvereniging.nl mag niet meer.
- Uitnodigen voor de ledenvergaderingen mag niet meer.
- Meedoen met de digitale vergaderingen en stemmen mag niet meer.
- Toegang tot de Facebook leden klankbordgroep mag niet meer.
- Inmiddels is ook toegang tot Linkedin klankbordgroep geblokkeerd.
- Vereniging berichten van een aantal medewerkers kan door een blokkade niet meer lezen
- E-mails worden niet beantwoordt... en ga zo maar door.

Zal de commissaris van de koning die verantwoordelijk is voor het toekennen van het predikaat Koninklijk ook vinden dat Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging zich hoffelijk en fatsoenlijk genoeg gedragt om Koninklijke te mogen blijven voeren?
Het had zo makkelijk kunnen zijn. Gewoon met elkaar aan tafel gaan. Nu kan het helaas niet anders dat sommige bestuurders en managers de deur van Koninklijke voor het laatste keer achter hun zich dicht zullen moeten trekken.


KNJV, Vereniging, Bestuur, Janneke Eigeman, Jagersvereniging, Checks and Balances, Laurens Hoedemaker, Urlings, De toezichthouder

  • Aangemaakt op .
© 2020 De Toezichthouder, All Rights Reserved