Als geschorste leden contributie moeten betalen dan vallen volgens Hoedemaker wel onder de groep "ALLE LEDEN"

Directeur van Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Laurens Hoedemaker stuurt KNJV nieuwsbrieven naar ALLE LEDEN.
"ALLE LEDEN" is echter voor directeur Laurens Hoedemaker een relatief begrip. Leden die bijvoorbeeld geschorst zijn, vallen volgens deze niet onder "ALLE LEDEN". Het contributiegeld van 170 euro wordt wel van de rekening van deze soort leden afgeschreven.
Als KNJV iets moet krijgen dan zijn de geschorste leden WEL lid maar als Jagersvereniging moet geven zoals een nieuwsbrief of een clubblad dan vallen de geschorste leden NIET meer onder "ALLE LEDEN".

De Toezichthouder heeft eerder verslag gedaan van de bijzondere manier van tellen en indelen van leden door Laurens Hoedemaker. Ter vergelijking de jachtopleiding cursisten betalen geen contributie maar die rekent Hoedemaker wel mee als "ALLE LEDEN" en krijgen van Hoedemaker en Urlings alle rechten van een betalende lid zoals de clubblad, nieuwsbrief en uiteraard stemrecht. 

Is het niet kinderachtig en onprofessioneel van directeur Laurens Hoedemaker om geschorste leden van deze informatie en service uit te sluiten terwijl zij hiervoor betalen?

  Hoelang denkt de Ereraad en voorzitter Willem van Oostveen deze misstanden van het bestuur en management van KNJV, door te laten gaan?

Hoelang denkt de Ereraad en voorzitter Willem van Oostveen deze misstanden van het bestuur en management van KNJV, door te laten gaan?KNJV, Vereniging, Bestuur, Jagersvereniging, Checks and Balances, Laurens Hoedemaker, Urlings, Ereraad, De toezichthouder

  • Aangemaakt op .
© 2020 De Toezichthouder, All Rights Reserved