Bestuurlijke uitloop bij jacht gerelateerde organisaties

Bestuurlijke uitloop. Naast de veelvuldige wachtwisselingen bij de Jagersvereniging gaan ook bij de zuster organisaties bestuurders weg. Zo ook bij Stichting Jachtopleidingen Nederland (SJN). Voorzitter Ebo Roek vertrekt.

Het was al bekend dat Eric Kemperman na korte verblijf bij KNJV als toezichthouder vertrokken was en bestuurder was geworden bij (SJN). Hij zou wel voorgedragen zijn door de vertrouwenscommissie (Hoedemaker en consorten)

Maar dat hij meteen voorzitter van SJN zou worden, was nog niet bekend. Een snelle carrière man die Kemperman. Kemperman meld bij zijn linkedin profiel dat hij sinds september 2020 voorzitter is van SJN. Merkwaardig genoeg is Roek, Ebo Wilhelmus Petrus volgens de KvK-uittreksel de huidige voorzitter van SJN. Zorgvuldig is anders maar dat zijn wij wel gewent.

Uit De Jager van januari 2021 kunnen we opmaken dat Ebo Roek binnenkort zijn functie als SJN voorzitter neerlegt. Is het netjes van Kemperman om zichzelf als SJN voorzitter voor te stellen op linkedin?

P.S. Is het wenselijk dat Kemperman als directeur van een opleidingsbedrijf PCO kennis https://www.pcokennis.nl/ ook voorzitter wordt van SJN?

Cheks and Balances worden hier weer volledig genegeerd.

NOJG, KNJV, Vereniging, Bestuur, De toezichthouder

  • Aangemaakt op .
© 2020 De Toezichthouder, All Rights Reserved